28 ŞUBAT ÖĞRENCİ DERNEĞİ

Derneğimiz 2017 yılında 28 Şubat döneminde öğrenciyken eğitim ve  çalışma hayatlarına son verilen kadınlar tarafından kurulmuştur.

Derneğimiz o dönemi ve o dönemin sonuçlarını birebir yaşayan kadınlar tarafından oluşturulmuş olup ülke genelindeki diğer mağdurların da katılımıyla hak arama mücadelesine il temsilcileri ile geniş bir yelpazede sürdürmektedir.

Ülkemizde yaşanan güzel gelişmeler neticesinde, hayatlarına yaklaşık 17yıl sonra kaldıkları yerden devam etme mücadelesi veren derneğimizin üyeleri değişen atama ve sınav sistemi, yaş faktörü ve sahip olunan sorumluluklar gibi birçok sebeple atanma konusunda sıkıntı yaşamaktadırlar.

Yaşadıkları bu sıkıntıların giderilmesi için hak arayışı içindedirler.28 Şubat sürecinden itibaren devam eden mücadelemiz bir müddet platform olarak devam etmiş, son olarak dernek haline gelmiştir. Halen 28 Şubat Öğrenci Derneği olarak mücadelemize devam etmekteyiz.

Bir İnanç Mücadelesinin Anatomisi